Tuesday, January 19, 2010

LokalenSåhär ser det ut just nu i lokalen. Vi håller på att packa ner alla kläder på lagret. Nästa vecka ska jag packa allt som finns ute i butiken. Då ska jag börja måla.
Det blir lite svårt att hänga upp tavlorna eftersom det är träpaneler på de mesta av väggarna och de stora hålen. Men något kommer jag klura ut. Jag kommer få lite mer yta när provhyttarna rivs ned.

8 comments:

Abbe said...

Kommer nog bli fett! Vad ska ni göra med alla kläderna och så som inte är sålda? De är ju verkligen super fräscha så undrar bara vad ni ska göra med dem :)

Amara said...

Vissa kläder ska säljas till grossister. Andra ska sparas till när vi kanske öppnar i Stockholm.

Så just nu ligger de bara i butiken. Tråkigt.

abbe said...

jaha okej grymt om ni öppnar igen er butik var riktigt soft höjde uppsala rejält. måste säga att jag är riktigt trött på shoppingen i uppsala finns ju knappt nått man vill ha till vettiga priser osv.. Footish var ju soft när de öppnade men nu har det ju bara blivit till nån mainstream butik i mina ögon..

Amara said...

Var du i vår butik någon gång?

Ja finns ju inte många butiker alls,
Skank har ju inte så mkt grejer och footish har fina skor men aldrig i min storlek nästan. Fast jag tycker footish är bra. Varför har de blivit så tycker du?

jobbigt att behöva åka till sthlm för att shoppa.

Gustafssons konst AB said...

HAHAHA pundaren med kallingar och tvärflöjt är sexig som fan!

Amara said...

hahahah
Nu tror jag du skrev på fel inlägg :P
JA de var roliga, från barcelona var de, vi kan ju dra dit o leta efter hnm till dig.

abbe said...

Jo har varit några gånger i butiken. Skank är rätt värdelöst hehe vill inte låta bitter men de har verkligen överpriser och ganska trista plagg. Hmm.... tycker de hade skit fett sortiment i början när de öppnade och bytte ut väldigt fort o så men nu känns det som att de vill nå breda massan men det är väl nyckeln för att lyckas helt enkelt. Tycker deras kicks är rätt trista i många fall men det finns ju undantag :) dock gillar jag deras the hundreds sortiment men de köper in lite för mkt av varje plagg hehe :)

Amara said...

Ja skank har inte mycket tjej plagg heller, tycker det är dyrt där.

Ja men det är ju så, de kan ju inte köpa in värsta annorlunda skon för det är inte många i uppsala som skulle köpa den skon, De köper hellre en vit puma sko.
Det är tråkigt men så är det.