Monday, October 11, 2010

I'm back

Har varit hemma nu några dagar.
Blev sjuk de sista dagarna i Paris men börjar bli frisk nu. Grym resa har vi haft. Vi har mött sjuka dansare och förebilder så inspirationen är på topp.
Vi ska åka dit igen i mars när det är juste debout är. Det är Frankrikes största streetdancetävling.
Då ska vi INTE bo på det hotell vi bodde på. Vi hade ingen dusch på rummet utan den var en trappa ned och det fans bara EN dusch på hela hotellet. Vi sprang dit och tillbaka till rummet och fruktade för våra liv på vägen. Det stod afrikanska män och pratade, knackade, smällde, skrek ute i hallarna dygnet runt. Man hörde granarna snarka, skita, gråta, knulla och skrika.
En natt trodde vi en kvinna höll på att massakreras hon skrek och grät och vi hörde smällar och dunsar. Vi sprang ned och hämtade personal. Men det visade sig vara kvinnan som slog mannen.
Men detta sjuka hotell var en del av vår fina resa :P

Nu när jag är hemma igen inser jag hur mycket jag måste göra. Har så mycket idéer men hinner inte genomföra alla. Just nu har jag ett litet projekt på gång.

3 comments:

Anonymous said...

OMG vikken fet sammangrej på vår resa , hahahha skrattade asmkt när ja läste den
Fick detta på min mail :


Bästa mateja kovacevic,

Tack för bokningen som du nyligen gjorde på Hotel de Paris på Booking.com. Vi skulle gärna vilja veta hur du upplevde din vistelse på hotellet, för att förbättra vår service. Vänligen välj ett av följande alternativ ...

vi måste skriva om vår upplevelse där

åh bli frisk ! :D
mateja

Amara said...

Ja alltså vi ska skriva en roman!!!!
Allt i detalj haaaaaaaaaaahaah vad roligt det ska bli.

Caty said...

"Vi sprang ned och hämtade personal. Men det visade sig vara kvinnan som slog mannen." hahah! Åh, stackars snubbe ^^